Karrier

GÉPKOCSIVEZETŐ munkakörbe keresünk kollégát, minimum C kategóriás jogosítvánnyal. Saját állványrendszereinket kell szállítani 3,5 – 7,5 – 10 tonnás, platós gépkocsikkal a telephelyünkről az építési helyszínekre és onnan vissza. Elsősorban Budapesten és környékén, igen ritkán vidéki helyszínekre.

Munkaidő 7-17 óra között, esetenként korábbi kezdéssel. Telephelyünk a 18.kerületben található. Amit ajánlani tudunk: Jó hangulatú, fiatal csapat, normális főnök, kultúrált munkakörülmények, versenyképes fizetés. Jelentkezni e-mailen az iroda(kukac)allvanymuvek(pont)hu címen lehet

MŰSZAKI ELŐKÉSZÍTŐ – munkakörbe keresünk fiatal kollégát. Feladatai: általánosságban a cég kivitelező tevékenységének az irodai, műszaki háttértámogatása, a cég műszaki adminisztrációjának a működtetése. Konkrétabban: árajánlat kérések kezelése, nyilvántartása, árajánlatok készítése, különféle nyilvántartások vezetése, ajánlatok bekérése, összehasonlítása, mennyiségszámítások, állványtervek, felmérések, teljesítés igazolások készítése, számlázási anyagok előkészítése, brigádelszámolások, anyagnyilvántartások, stb.

Amit kínálunk, az egy normális főnök, kultúrált, európai iroda, fiatal csapat, versenyképes fizetés. Amit elvárunk, az a lojalitás, a csapatszellem, többet akarás, szakirányú végzettség, profi excel,, world kezelés!, jó kommunikációs képesség! Az Állványművek és az egész Hercsel Csoport egy profi, szakmailag erős, magas színvonalon szolgáltató cég .Ebbe kell beilleszkedni! Jelentkezni részletes szakmai önéletrajzzal lehet az erik(kukac)hercsel(pont)hu e-mail címen.

ÁLLVÁNYOZÓ SZAKMUNKÁS munkakörbe keresünk, fiatal, gyakorlott állványozókat, akár komplett csapatot . Csak akkor jelentkezz, ha magasabb vagy mint 170 cm, erős a fizikumod, bírod a magasságot, szereted ha változatos munkahelyeken dolgozol nap mint nap, és azért kelsz fel minden nap korán, hogy ne csak elteljen a nap, hanem munkával pénzt is keress!

De kérlek, hogy ne raboljuk egymás idejét, ha drogozol, nem vagy képes teljesen józanul, minden nap reggel 7.00-kor megjelenni a munkahelyen és ott nem tudsz józan maradni egész nap. Ez egy veszélyes szakma! Ha nem vagy még gyakorlott, de érdekel ez a munka, betanítunk. Csak akarni kell dolgozni! Mindkettőnknek jobb lenne, ha lenne legalább B kategóriás jogosítványod, de ez nem feltétel.

Teljesítménybérben, versenyképes fizetést biztosítunk. Normális a főnök, normális a munkahely, céges munkaruhát biztosítunk, a fizetésed mindig, időben megkapod! Jelentkezz az erik(kukac)hercsel(pont)hu e-mail címen egy önéletrajzzal, amibe írd le, hogy hol dolgoztál eddig! De ha az egyszerűbb, akkor fel is hívhatsz a +36 20 956 00 00 számon!