Állvány bérbeadás

Állványrendszereinket úgy is bérelhetik partnereink, hogy az építést és a bontást, esetleg a szállítást is ők maguk végzik el. Ekkor egy egyszerű bérleti konstrukcióval biztosítjuk az állványzatot részükre.

Kollégáink ebben az esetben is segítenek partnereinknek a beállványozandó felülethez szükséges és elégséges állványzat elemeinek összeállításában, esetleg a szabályoknak megfelelő vázlatrajz elkészítésében, mely alapján az állványozás elvégezhető.

 

Az általunk használt Layher és Graf rendszerű állványzat mellé a felépítéshez szükséges összes kiegészítő elemet biztosítjuk, a konzoloktól a kikötőkampókon keresztül a védőhálóig. Igény esetén áthidalásokhoz szükséges rácsos tartók és egyéb speciális tartozékok is rendelkezésre állnak.

Listaárainkból a bérleti idő és egyéb feltételek figyelembevételével, különböző kedvezményeket tudunk biztosítani partnereinknek.

Aktuális állványbérleti árainkért keressék kollégáinkat a kapcsolat menüpont alatti, vagy a lap alján található elérhetőségek egyikén!