Guruló állvány

Csarnokok, garázsok, nagy belmagasságú belső terek mennyezeti és oldalfali munkáihoz a leggazdaságosabb állványozási módszer guruló állvány használata, amennyiben az elvégzendő munka szakaszosan is kivitelezhető.Kizárólag abban az esetben használhatók biztonságosan, amennyiben a beállványozandó felület melletti terep síkja vízszintes, felülete egyenletes és megfelelő terhelhetőségű. Munkamagasságtól függően kitámasztások, fali rögzítések, esetleg ellensúlyok elhelyezése válhat szükségessé.

A burkolatok anyagától, megóvásával kapcsolatos igényektől, terhelhetőségtől, valamint a terep felületétől függően többféle kerék alkalmazható, melyeknek köszönhetően lépcsőzetes terepen is megoldható kisebb munkamagasságú állványok használata, menetes állítási lehetőséget biztosító speciális, fékezhető kerekek segítségével.

 

 

A legmegfelelőbb guruló állvány kiválasztásához többek között a szükséges munkafelület méretére, terhelhetőségére és magasságára, a terep minőségének meghatározására van szükség. Ezen kívül fontos hogy zárt térben épületen belül, vagy környezeti hatásoknak kitett szabad térben kívánják használni.

Egyedi igényekkel, követelményekkel kapcsolatban is keresse kollégáinkat a kapcsolatok menüpontban, vagy az oldal alján található elérhetőségek egyikén. Cégünk többféle gyártó által forgalmazott gurulóállvánnyal is rendelkezik. Megkeresés esetén szakembereink segítséget nyújtanak a legmegfelelőbb állványzat kiválasztásában.

Komplett állványszerkezetek kerekekkel történő mozgatására is van  lehetőség, melyek pontosabb tervezést, méretezést igényelnek.