Homlokzati állvány építés

A homlokzati állványok nagy függőleges falfelületek szigetelési, színezési, szerelési (és még sok más) munkálataihoz biztosítják a leggazdaságosabb megoldást a dolgozók számára.

 Az állványozási munkálatoknál az ár meghatározása elsősorban a munkaszintek kívánt szélességétől, terhelhetőségétől, a falfelület tagoltságától, magasságától, háló-, esetleg ponyvaborítás alkalmazásától, valamint az épülethez történő kirögzítési lehetőségek számától és módjától füg.

 Létrás, valamint kényelmesebb lépcsős feljutási lehetőséget is biztosíthatunk igény szerint. Lépcsős feljárási lehetőséggel az állványzaton folytatott munkálatok a közlekedéstől zavartalanul végezhetők, biztonságosabbak, azonban a létrás megoldásnál kissé költségesebbek.

 Szakembereink helyszíni felméréssel, értékes szakmai tanácsokkal állnak partnereink rendelkezésére, igyekezve megtalálni a leggazdaságosabb és legbiztonságosabb megoldásokat.

Célunk, hogy költséghatékony megoldásokkal, szakszerű kivitelezéssel, munkavédelmileg biztonságos, a munkavégzés szempontjából pedig kényelmes állványzatokat biztosítsunk partnereink részére. Éppen ezért több gyártó állványrendszerét is alkalmazzuk.

 Elsősorban azonban a Layher Blitz rendszert ajánljuk ügyfeleink számára, mely változatos rendszerméreteivel, valamint a Layher Allround moduláris állványrendszerrel szinte bármilyen létesítmény beállványozásához biztosít gazdaságos, kényelmes és biztonságos lehetőséget.