Ipari- és térállványok

Az állványzatokat általában homlokzatok állványozására használják melynél keskeny állványszélességgel nagy függőleges felületeken az állványzat leggyakrabban 2 méterenként kiépített munkaszintjeiről végezhetők munkálatok az épületeken.

 Azonban jelentős felhasználási terület ugyanakkor az ipari objektumok, kupolák, tetőszerkezetek, héjszerkezetek építésénél, karbantartásánál azok elérhetőségének, szerelhetőségének a biztosítása. Ilyenkor a homlokzati állványokhoz hasonló nagy felületekről végeznek munkálatokat, csak vízszintes felületeken.

 Ipari- és térállványzatok készíthetők akár homlokzati állványok nagy fesztávolságú áthidalásokkal történő összeépítésével, vagy moduláris állványrendszerek segítségével. Utóbbi  szinte bármilyen geometriájú létesítménynél alkalmazható elemeinek változatos méretválasztékának köszönhetőn.

  Természetesen ezzel nem ér véget ezen rendszerekben rejlő lehetőség, mivel tartószerkezetek, alátámasztó szerkezetek, függesztett állványok, guruló állványok, nehézállványok, és még rengeteg sok más szerkezet építhető fel segítségükkel.

 

Cégünk a Layher Allround rendszerével készít térállványokat, alátámasztó, megtámasztó és még sok más szerkezetet. A Layher Allround rendszer alap- és kiegészítő elemeinek széles skálájával gazdaságosan használható bármilyen alapterületre, felületre a célnak legmegfelelőbb, nagy terhelhetőségű, minden igényt kielégítő és biztonságos állványzat felépítéséhez.

A Layher Allround moduláris állványrendszerre épül többféle egyéb (általában a szórakoztatóiparban alkalmazott) szerkezet is. Ilyenek többek között a színpadok, lelátók, hangfaltornyok, kameratornyok, ideiglenes zaj- és porvédő falak, gyalogos hidak, átjárók és ezen kívül még rengeteg sok más is.

 

Fenti példák a teljesség igénye nélkül kerültek felsorolásra, mivel a Layher Allround rendszernek köszönhetően cégünk szinte bármilyen igénynek és funkciónak megfelelő állványzatot biztosít ügyfelei számára. Hogy az Ön igényeit a leggazdaságosabb megoldással tudjuk kielégíteni kérjük forduljanak kollégáinkhoz legnagyobb bizalommal a kapcsolat menüpont alatti, valamint az oldal alján található elérhetőségek egyikén.