Törmelékcsúszdák

Már viszonylag magasabb, többszintes épületekből az építési törmeléket a biztonsági követelmények betartásával leggazdaságosabban törmelékcsúszda alkalmazásával lehet a hulladékgyűjtő konténerekbe juttatni. Szelektív hulladékgyűjtés több csúszdával és több hulladékgyűjtő konténer használatával valósítható meg. Ezáltal az újrahasznosítható anyagok, valamint a veszélyes hulladékok külön kezelhetők. Törmelékcsúszdák (sittledobó csövek) használatával lényegesen csökkenthető a környezetbe juttatott por mennyisége, elkerülhetők a gondatlanságból eredő balesetek, sérülések. Pusztán a csúszdák eltömődésére kell odafigyelni, mely a hulladékgyűjtő konténerek feltöltődésétől is bekövetkezhet.

 

Nincs szükség költséges gépekre és a hozzájuk szükséges kezelőszemélyzetre. Használatukkor kellő odafigyelés mellett kiegészítő személyzet nélkül végezhetők a munkálatok.

Cégünk GEDA törmelékcsúszdák bérbeadásával és műszaki megoldásokkal segíti partnereit a lehető legbiztonságosabb, legrendezettebb és legköltségtakarékosabb kivitelezési munkálatok elvégzése érdekében. Bizonyos magasságtól további rögzítések, alátámasztások válhatnak szükségessé, melyet többféle állványzat beépítésével is biztosítani lehet.

 

Természetesen kollégáink helyszíni bejárással segítik partnereinket megtalálni a lehető legjobb megoldást a követelmények és igények kielégítése mellett.

Kérdéseivel kapcsolatban forduljon bizalommal kollégáinkhoz a kapcsolat menüpont alatti, vagy a lap alján található elérhetőségek egyikén.